mandag 18. februar 2013

Babyrom


Rommet til lille bebisn er malt i lys lys baby grønn! Ettersom soverommene ble malt så tidlig valgte vi en farge som vil passe til både gutte- og jenterom. <3 Fargen vises dårlig på bildene, men legger ved et allikevel!






Ellers har deler av bordkledninga kommet opp, så nå ser det virkelig ut som et hus!!!













fredag 15. februar 2013

5 uker til INNFLYTTING

Håper vi da..! Men alle sier vi er i rute så satser på innflytting til påske! Det er virkelig ikke lenge til. Snekkerne har begynt å legge bordkledning ute nå, så skal ta bilde iløpet av helgen å legge ut! Kommer til å bli så fint. Ellers har flisleggeren begynt å støpe badgulv både oppe og nede.

Til nå er alle soverom malt og har fått gulv. Loftstua og vindfanget har fått hvite panelplater, og vaskerom, kjøkken og stue er ferdig grunnet. Taket skal males før veggene males ferdige nede.

Her er et nytt bilderas; ;)

Prinsesserom

 Stor fornøyd med å få rosa rom "sånn som Emma har" <3


Slik ble gulvet! Mangler bare listene! :)


Hovedsoverom


Loftstue og gang i 2.etg





Vaskerom


Vindfang



Stue
 Pappa i aksjon! :)




Ellers har vi en liten utfordring.. Under trappen har vi ønsket å ha en liten bod, det vil si vi lukker igjen fra trappa og ned. Meeen ettersom vi har valgt trapp med buet vange, er det beste alternativet gips plater som kan fuktes å bøyes slik at den følger trappens bue. Problemet er at vi skal ha panelplater i vindfanget, trappeoppgangen og loftstua. Hva gjør vi? Tapet, maling, eller la det være?  ;) Tips og råd mottas med takk!

Ha en fin helg!

søndag 3. februar 2013

MASSE fremgang!

Her skjer det ting - helt utrolig at innflytting virkelig nærmer seg!!! Egeninnsatsen er i full gang! Viser litt av fremgangen de siste ukene! 

2.ETG

Hovedsoverom og walk-in-closet

Her er et avstandsbilde av vårt soverom, og garderoben før veggen ut mot loftstua er satt opp. Under ser dere selve soverommet vårt der sengen kommer til å stå! Litt smalt, men det skal gå akkurat! Viktig med stor nok garderobe! ;)


Her har veggen kommet opp, og Alexander og Stefan (svigerfar) har begynt å sparkle veggene! :D



Per i dag, er veggene også ferdig grunnet, og snart klar for maling!






Prinsesserommet <3

 Også ferdig grunnet! 





1. ETG

I første etg har vi ikke kommet like langt, men er på god vei! Ventilasjonsanlegget er på plass, og Alexander har derfor brukt helgen til å isolere taket i 1.etg. Tror han er mektig lei av isolering nå..! ;)

 Slik ser det ut i spisestua. Den og kjøkkenet er ferdig grunnet, resten er ferdig spaklet!

 "Fin stua" Er så innmari glad for at vi valgte å kjøre på de store vinduene her! Gleder meg til å nyte utsikten! 

TV-kroken! Her skal flatskjermen på veggen og den nye herlige sofaen fra Bohus på plass. Den vi har kjøpt heter paso doble og ser slik ut:


Her er bilde av stua, inngang til kjøkkenet til høyre, og til hallen til venstre.

Sånn ser peisen ut! ;)


Kjøkken







Vaskerom


Gjestebad, med teknisk rom innefor (inngang fra vaskerom)

Hall og vindfang


Ble masse på en gang her..! ;) Tror flislegger starter på badet oppe imorgen, og vi begynner snart å male rommene oppe. Spennende tider!!!