mandag 30. juli 2012

Husbygginga starter for fulltEtter sist blogg innlegg ble isoporboksene til ringmuren lagt ferdig og det ble lagt ned armering. Under her ser dere bilder fra når disse "ringmur-boksene" ble fyllt med sement!
Ferdig støpt ringmur!!!Etter ringmuren var støpt kom det masse singel (småstein) som måtte spas ut. Alexander fikk heldigvis god hjelp fra Michael, og Tor Arne!

Det ble  lagt ned rør til vann og avløp!Når singelen omsider var i vater, skulle det legegs to lag med isopor! I tillegg ser man nå alle rør til vann og avløp på bad, vakserom og kjøkken!!

Over isoporen ble det lagt radonsperre noe som ble påbudt etter de nye byggeforskriftene.Etter en uke med ferie, kom vi hjem til at grunnentreprenøren har planert ferdig der garasjen skal stå, og har i tillegg gjort ferdig innkjørselen! Syns den ble lang og litt "herskapelig"! Ser for meg et par stolper med lys i ved veien! *DrømmeDrømme*


Nå kommer det ikke til å skje så mye mer på ca 3 uker da alle har gått ut i ferie. 13 August setter det i gang igjen! Fram til da skal vi bruke tiden på å se på ting som dører, trapp, peis og en del andre småting!

2 kommentarer:

  1. Se her har det skjedd ting:-) Kan tenke meg at du e rimelig ivrig på fortsettelsen. Lykke til. Lena

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja ting skjer!! :D Har en del vi å finne ut av så egentlig er det helt greit at de har en lien pause! hehe..! Kos dæ med ferie! :)

      Slett