tirsdag 18. september 2012

Kjøkken og bad

Tida har løpt litt i fra meg den siste uka - som vanlig kanskje, men hadde faktisk ikke macen oppe fra torsdag til søndag! Rekord forutenom hytteturer tror jeg! På torsdag ettermiddag/kveld kjørte jeg og Alexander til Fauske for å delta på en slags inspirasjonsmesse for folk som skal bygge eller pusse opp hjemme! Kjempe bra event med masse god tapas, goodiebags, inspirasjon og ikke minst informasjon! Fornøyd med at vi reiste dit. De hadde utstilt et kjøkken som er ganske likt det vi skal ha fra Sigdal.
Vi skal imidlertid ikke ha sprossene på skapdørene, men heller glassdører. Nå sitter vi å undres på om vi skal gjøre som her, ha hvite fliser over benken, eller om vi skal ha noe som ser ut som ekte murstein. Heller veldig mot hvite jeg da.

Kan forsåvidt legge ut et bilde tatt av kjøkkentegninga vår fra Sigdal!
Vi er strålende fornøyd med hvordan kjøkkenet kommer til å bli! I hjørnet til høyre skal vi ha en sittebenk med skuffer under. Blir det plass skal vi ha et lite rundt bord der i tillegg.

Ellers har vi brukt mye tid på finne ut hvordan badene skal bli. Har blitt litt tidspress ettersom snekkerne må vite snaaart hvor baderomsinnredninga skal stå. For å vite hvilken baderomsinnredning vi skal ha, må vi jo bestemme fliser.. Tror kanskje vi har landet på en lys grå flis til badet oppe. Nede må vi prate litt mer om. Fikk tegnet opp baderomsinnredning fra KVIK.


Dette er baderomsinnredningen vi har tegnet inn. Den er faktisk så langs om 2,5 m! ;) Kommer antagelivis til å kjøpe speil et annet sted.. Håper lyse grå fliser og denne innredningen vil skape litt spa-feeling på badet vårt. :)

5 kommentarer:

 1. Nydelig flott- både kjøkken og bad!
  Det går fremover hos dere da, og plutselig er dere ferdige:))
  Ha en fin helg, når den endelig snart kommer!
  Klem Iris

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det!! ;) Håper og tror det skal bli bra! Er litt vanskelig å bare se for seg alt nå, men blir nok meget bra! Håper bare tiden går superfort nå! Ha en fin helg du også! klem

   Slett
 2. Kjempefint! Hvor mye har du betalt for baderomsinnredning?

  SvarSlett
 3. Hei, kjempeflott bad og kjøkken! Hvor har du kjøpt baderomsinnredningen? Vi driver å bygger hus og ser etter en lang baderomsinnredning, men de er ikke enkle å finne..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk for det! Skal få ut fingern å oppdatere bloggen med bilder av hvordan det er blitt! Svært fornøyd! Baderomsinnredningen er fra KVIK.

   Slett