søndag 3. februar 2013

MASSE fremgang!

Her skjer det ting - helt utrolig at innflytting virkelig nærmer seg!!! Egeninnsatsen er i full gang! Viser litt av fremgangen de siste ukene! 

2.ETG

Hovedsoverom og walk-in-closet

Her er et avstandsbilde av vårt soverom, og garderoben før veggen ut mot loftstua er satt opp. Under ser dere selve soverommet vårt der sengen kommer til å stå! Litt smalt, men det skal gå akkurat! Viktig med stor nok garderobe! ;)


Her har veggen kommet opp, og Alexander og Stefan (svigerfar) har begynt å sparkle veggene! :DPer i dag, er veggene også ferdig grunnet, og snart klar for maling!


Prinsesserommet <3

 Også ferdig grunnet! 

1. ETG

I første etg har vi ikke kommet like langt, men er på god vei! Ventilasjonsanlegget er på plass, og Alexander har derfor brukt helgen til å isolere taket i 1.etg. Tror han er mektig lei av isolering nå..! ;)

 Slik ser det ut i spisestua. Den og kjøkkenet er ferdig grunnet, resten er ferdig spaklet!

 "Fin stua" Er så innmari glad for at vi valgte å kjøre på de store vinduene her! Gleder meg til å nyte utsikten! 

TV-kroken! Her skal flatskjermen på veggen og den nye herlige sofaen fra Bohus på plass. Den vi har kjøpt heter paso doble og ser slik ut:


Her er bilde av stua, inngang til kjøkkenet til høyre, og til hallen til venstre.

Sånn ser peisen ut! ;)


KjøkkenVaskerom


Gjestebad, med teknisk rom innefor (inngang fra vaskerom)

Hall og vindfang


Ble masse på en gang her..! ;) Tror flislegger starter på badet oppe imorgen, og vi begynner snart å male rommene oppe. Spennende tider!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar