lørdag 9. mars 2013

Kjøkkenmontering


Tirsdag denne uka ble kjøkkenet levert og montøren har jobbet med å sette opp hver dag siden! Alexander jobbet på Halsa på tirsdag og kunne ikke være med å bære inn, og jeg har allerede fått bekkenløsning og kunne ikke bære.. Fikk heldigvis uvurderlig hjelp fra lillebror Tor Arne og Alexanders lillebror David! Kjøkkenet hadde ikke kommet i hus uten deres hjelp! Tusen takk!!! :D

Før kjøkkenet skulle leveres måtte det legges gulv og males ferdig i stue og kjøkken! Alexander jobbet som en helt forrige uke og helg for å bli ferdig. Skal nevnes at vi fikk noe hjelp til gulvlegging av en nabo av Alexanders foreldre i Saltstraumen!


Instagrambilde av fiks ferdig gulv i stua!
SÅ - tilbake til kjøkken! Er veldig glad vi valgte å overlate monteringsjobben til noen som har gjort dette før! Hadde vi skulle gjort det selv hadde vi ikke blitt ferdig før til sommeren.. ;) Det har gått radig framover, så viser bilder med utvikling fra dag til dag denne uka!


TIRSDAG
Første dag - kjøkken esker stablet overalt! :)

 ONSDAG
 

 TORSDAG
 Vasken fra IKEA har krevd litt spesialtilpasning ettersom resten av kjøkkenet er fra Sigdal, men fy søren hvor bra det blir! #Fornøyd!

 Enda et instagramfoto! 

FREDAG
 Kjøleskap, stekovn og mikro! Under kommer det en fryser!


 Sittebenken - Trenger hjelp til å sy pute! Mamma?! ;)


Mandag skal montøren være ferdig med kjøkkenet, og da kommer kjøkkenøya opp! Ellers driver snekkerne med listing av dører, vinduer o.l. Flislegger har lagt fliser på badene, fuging gjenstår samt mosaikk i dusjsone! Skal vise senere! :) Vi holder oss foreløpig til at fredag før påske skal vi flytte inn, selv om det i såfall blir på håret!! Trappa blir sannsynligvis ikke levert og montert før Torsdag før påske nemlig..! :) Men det SKAL gå! God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar