søndag 12. mai 2013

Master Bedroom

I går fikk vi omsider hengt opp midlertidige gardiner på soverommet - og FOR en forandring! Atmosfæren på soverommet ble en helt annen med en gang! Jeg ble til og med mer komfortabel med fargen på veggen, som for øvrig er Marrakesh fra Jotun.

Ikke minst hjalp gardinene litt mot lyset på soverommet! Nå som det går mot sommer er det jo lyst her i nord store deler av døgnet, og vi har kvelds- og midnattsol rett inn mot soverommet vårt! I juni skal vi få opp lystette gardiner som stenger sola helt ute om natta, og det blir bra - selv om det har vært helt nydelig å våkne til verdens beste utsikt selv om natta! :)

På ønskelista fremover står et lunt gulvteppe, sengeteppe, en skjenk/kommode samt en deilig stol i hjørnet som kan brukes ved nattlige oppvåkninger det neste året..! Har en klar tanke om hvordan ting skal bli her inne etterhvert, men vi har et stort hus å fylle, så regner desverre med at det tar litt tid.. Andre ting må prioriteres først. Men tenker å vise dere det foreløpige resultatet! :DHa en fortsatt fin helg! :)

5 kommentarer:

 1. Likte veldig godt fargen dere har valgt på veggen her :) Og fine gardiner til!
  Legger meg til som følger på bloggen din og gleder meg til å følge med på husprosjektet videre :)
  Ha en flott kveld!
  -Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig at du vil følge med videre! :)) Du har jo netopp vært (eller er) i samme situasjon, så jeg er innom din blogg støtt og stadig også! ;) Gøy å følge med på andre i samme situasjon! ;) Ha en fin kveld du også!

   Slett
 2. Så flott soverom! nydelig farger..


  Ha en superduper ny uke -
  ♥Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 3. Så utolig fint det er hos dere=) Vi har også marrakech på veggene, syntes det er en lun og fin farge.

  ha en fin søndag=)

  SvarSlett
 4. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett