mandag 11. juli 2011

eendelig nytt innlegg..!

Har blitt dårlig med blogginga i det siste - rett og slett fordi det har skjedd så masse, og jeg har ikke fått tid. Har forsøkt å finne ut hvordan man blogger fra mobiltlf, men skjønner det fortsatt ikke, så jeg måtte bare vente til idag. Om nooen vil fortelle meg hvordan man gjør det, er de velkommen til det..
På tida som har gått har vi flytta ut av leiligheten og plassert alle sakene våre i en container for ett år fram i tid, vi har vaska ut, og flytta hjem til foreldrene mine i Skivika!! Har bilder av den tomme leilgheta på det andre kameraet som jeg ikke har fått lagt inn ennå. Får legge ut senere å mimre litt.. :) Men skal ta en liten update..

Rett etter at leiligheta var ferdig utvaska og overlevert til den nye eieren kjørte vi sørover. Først til Mosjøen, deretter Trondheim og IKEA. Var å besøkte Marie og Marius i det nye huset sitt, som var så koselig!!! Håper bare de ikke blir værende så lenge.. Vi så imidlertid ikke Marius så mye ettersom han måtte jobbe myyye den helga - men sånn er det! Han tok meg og Alexander med på skytebana på jobben sin for at vi skulle få prøve å skyte med ekte våpen! Grøss!!! Men så var det desverre tomt for ammunisjon, så det ble skyting med luftpistol istedet! Hohoho - det var så GØY!!! Og jeg var flink! Kanskje det var politi jeg skulle blitt! hahaha!

Eller kanskje hemmelig agent..?
 Sjekk innertiern! Woooho! ;) Syns jeg var flink jeg! ;)

Ellers brukte vi tida på å slappe masse av og koste oss med god mat og godt selskap de  to dagene i Mosjøen. Mandagsmorgen kjørte vi videre ned til Trondheim! Bodde på hotell midt i sentrum noes som var eldig deilig m tanke på Sophia! Kunne legge henne for natta i vogna og vi kunne gå ut å spise med henne sovende sammen med oss! Tirsdagen tilbragte vi på IKEA der vi fikk super hjelp til å spikre kjøkkenet vårt! Har tatt en del bilder utenom av ting vi ønsker å kjøpe til huset senere da.. :)

 Nydelig vær på Solsiden.

Ferie!!! :D

 Sophia på VG-lista konserten! ;) 

 Fin familie har vi! <3

VG-lista topp 20 show i Trondheim! ;)

Etter noen få herlige dager begynte vi på en litt vel lange turen hjem. Og den gikk over all forventning med tanke på Sophia! Vi stoppet for å spise lunch, middag og kvelds, resten gikk som det suste. Skulle stoppe på en utkjørsel 4 mil før Mosjøen på tur nordover, slik at jeg og Alexander kunne bytte på hvem som skulle kjøre, samt ta ut Sophia og kose litt med henne.. Jeg hadde bare såvidt kommet meg ut av bilen før det kon 2-3 klegger mot meg og bilen, og redd som jeg er er, la jeg på sprang uten å lukke døra.. Kom meg rundt på andre siden av bilen der og var klar til å hoppe inn på førersiden, men der var det jo også flerfoldige klegger! Tipper det var rundt 20-30 stk. Alexander klarte til slutt å komme seg på passasjersiden og fikk lukket døra, selv om han ikke klarte å komme seg inn i bilen - utrolig nok kom ikke en eneste klegg inn i bilen til Sophia. Takk Gud.. Jeg kom meg på mirakuløst vis inn i bilen, tok tilfart å hoppa inn.. Alexander turte ikke ta sjansen på å komme seg inn på førersiden, så det endte med at jeg måtte kjøre med nødblinken i 10 km i tiden, mens Alexander sprang ved siden av bilen, og fikk trafikken til å kjøre sakte forbi oss. Til slutt klarte han å hoppe inn i fart. Jeg var så redd at du vil ikke tro det. Var heeelt sinnsykt! Kjørte et stykke i 70-80km/t før vi stoppet på en stor plass ved et øde spisested, med stooor gårdsplass. Vi trengte bare stå i ro i 1,5 før bilen igjen var omringet av klegg.. Det var virklig skremmende.. Noen som vet hva det kommer av??? Når vi stoppa igjen på Bimbo i Mo i Rana var de heldigvis borte...

Ellers var vi i Bryllup til Hilde og Gisle på lørdag og hadde en kjempe fest etterpå.. Lenge siden jeg har festa så hardt allfall.. hehe.. Litt synd bryllupsfesten slutta så tidlig, men vi tok det videre på byen og nachspiel! ;) Så fikk festa litt ifra oss for en stund! :)

Fint brudepar på en fin dag! 


 Litt synging blei det jo også i denne sammenhengen.

Enda et fint par! :)

Haha, måtte bare legge ut bilde av dette nydelige antrekket fra 90-tallsfesten vi hadde i forbindelse med Hildes utdrikningslag i juni! hehe! ;) Tenk at jeg gikk nesten slik på ungdomskola.. hahaha.. Eneste som manglet var Buffaloskoene som desverre var gått i søpla.. ;)

Skal prøve å oppdatere liiitt oftere fra nå av. Skjer liksom ikke så mye på husfronten for tida ettersom kommunen som vanlig tar seg gooood tid. Men så snart det skjer noe der, skal det bli hyppigere blogging..
Go kveld! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar