torsdag 21. juli 2011

Ferie og hyttetid

 Idag kjører vi til Innhavet for å være litt hos mormor før vi reiser på hytta på mandag. Det skal bli så deilig!! Mormor lager alltid vafler (uten sukker i) til frokost når vi kommer = fantastisk! Mandag bærer det ut på hytta hvor vi ikke engang har mobildekning, eller strøm og innlagt vann!! Men det har sin sjarm! Bestefar bygde hytta inne i Bukta når jeg og broren min var små, og vi har vel vært der så å si hvert år siden. Er helt fantastisk å være der inne.
 I fjor begynte jeg på "prosjekt - forny hytta litt.." ettersom det var "trehvitt", altså gult inne, itillegg til at vi har vært fæle å overmøblert litt med alt mulig slags saker og ting...

 Slik så det ut før vi begynte å male!


Så ifjor malte vi tak og vegger i hovedhytta hvite og det ble så fint og lyst, bortsett fra vinduene som mamma institerte på å beholde i trefarge siden det var sprosser på utsiden som vi ikke fikk malt.. Men iår har vi kjøpt gardiner, litt stash, og selvsagt mer maling slik at vi får malt dørene og en del møbler!
Har mange planer, så håper bare jeg får tid til alt på de få dagene vi skal være der! Tror resultatet kan bli bra - ihvertfall mye bedre! ;)

 Fra hytteturen i fjor med stooor mage!

 I høst kjøpte vi gammelstua av broren til mormor, så til neste år begynner vi å pusse opp der! :)

 Vakkert..

Sånn ellers så har Sophia begynt å holde et h.. liv når hun skal sove. Holdt på i en uke nå, å skriker til hun rister om vi ikke er inne hos henne når hun skal legge seg. Både på kvelden og på dagen. I tillegg har hun begynnt å våkne midt på natta for å holde på på samme viset. Selv om hun er kjempe trøtt så gjør hun alt hun kan for å holde seg våken. Flaks vi begge er hjemme slik at vi kan dele på å gå rundt som en zombie. Er så slitsomt og vi vet ikke hva vi skal gjøre for å få henne tilbake til normalen. Vi sitter bare inne hos henne og spiler vuggeviser til hun sovner etter ei lang stund. Går greit å gjøre det på dag å kveld, men midt på natta?! Det er forferdelig å sitte oppe i 2 timer hver natt. Noen som har noen gode tips og råd?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar