fredag 17. juni 2011

Update, dress og hår! :D

Update på bilen - Har flyttet den fra Sulland til Autoteam i dag, ettersom de ikke er så overpriset som Sulland. De sjekka hva som var feil med bilen, pluss at de sjekka resten av bilen for feil og ting som kunne ryke i nærmeste fremtid.. Og det siste så bra ut. Så vi ender vel opp med å beholde bilen. Men neste gang, da altså..!

Fikk en stresende start på dagen i dag! Hadde legetime med Sophia i dag, men husket ikke nøyaktig når, ettersom de hadde glemt å sende sms om timen. Jeg trodde det var kl halv 10, og hadde planer om å trille ned til byen ettersom vi ikke hadde bil, men skulle ringe å dobbelsjekke for sikkerhetsskyld når klokka var 0815 og tlf linjene åpnet. 0820 kom jeg igjennom og fikk vite at timen var kl 08.35!!!! Shit, shit, shit, hadde 15 minutter på meg og vi var midt i grøtspisinga til Sophia. Ringte Bodø Taxi og fikk røska med meg stellebagen og sprang ned! Vi rakk det på håret!! :)

Ettersom vi kom uten vogn til byen stakk vi innom på Løvold og kjøpte parkdress til Sophia. Merkelig at de ikke har heis altså.
Kjøpte med matchende lue også! Dressen er i str 86, håper den holder i to sesonger.. Fin ble hun da!

Ellers kjøpte jeg meg clip-on extensions på nettet i går, fra Locks & Bonds. Trenger sårt litt påfyll etter at ammingen tok knekken på store deler av håret mitt..! Det er venninen min, Ida, som har anbefalt dette håret. Har lest litt rundt på nettet, og dette er ihvertfall det tyngste håret jeg fant, med hele 165gram! Står forventet leveringsdato den 23.juni! Gleder meg!!! Locks & Bonds finner du HER!
Må legge med et par badebilder av tuppelura og badeanda!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar