tirsdag 23. august 2011

Oppdatering

Orker fortsatt ikke blogge så ofte ettersom det fortsatt skjer særlig mye ang tomta og husbygginga. Det har vært stillstand hos kommunen i et par mnd nå, men det er vel bare slik det er. Skal begynne å blogge aktivt igjen så snart det begynner å skje noe! :)

Ellers så har jeg nå begynt å studere igjen da! Bestemte meg for å begynne på en ny bachelor (skal ta master etterpå) som heter Business og IT. Skal ha matte og ex phil sammen med dem som går økonomi studiet, men har i tillegg to andre fag ao jeg igrunn ikke skjønner bæret av. Enda vel og merke. :) De er Informasjonssystemer og Virksomhetsmodellering, Systemtenkning og Prosjektledelse. Får nok å gjøre framover med andre ord. Begynner å jobbe igjen om 2 uker og kjenner jeg gruer en del til å skulle sjonglere nattjobbing og undervisning. Men skal få det til på et vis, men kommer til å være utslitt når vi kommer til jul.. Men jeg får jo en god utdannelse ut av strevet så det er vel verdt det!

Tenkte jeg skulle legge ut bilder fra hytteturen i år! Vi fikk malt en del møbler samt soverommet innvending, flytta sovesofan fra mitt lille aneks ned i hovedhytta og hengt opp gardiner og speil! Ble veldig bra syns jeg!

 Fine lille anekset mitt.


Her ser dere nye gardiner i alle vinduene. Skjenken under vinduet er malt, det samme er bordet og stolene. Liiiitt rotete på kjøkkenet hele tida.. Vanskelig å holde rydde når det er så smått og vi var så mange folk der som jobba hele tida. Flytta også ned den blå sofan noe som ble veldig bra, og vi hang opp et større speil ved ytterdøra.


  

 

Fra verandan og ned mot naustene.

 Idyll
 

Sophia er like herlig som alltid og lager grimaser og ler for harde livet! <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar